Iubire necondiționată pentru copilul tău

în stoc
SKU
a265510
60.00 LEI
Pe scurt
Autorul care a revolutionat conceptul de crestere a copiilor, mutand accentul de pe autoritate pe dialog, de pe conditionare a comportamentului, pe iubire si incredere. O abordare inovatoare a unui specialist in educatie cunoscut in intreaga lume. Cum faci sa te asculte copilul? Iata intrebarea de la care pornesc majoritatea cartilor de parenting. Alfie Kohn, expert de renume international, porneste de la o intrebare diferita, care schimba fundamental felul in care ne privim copiii si cum relationam cu ei: Ce nevoi au copiii nostri - si cum facem sa le implinim? Iubire neconditionata pentru copilul tau este o pledoarie puternica pentru respect, cooperare si acceptare, care pune sub semnul intrebarii instrumentele traditionale de educatie, in special pedepsele si recompensele. In locul lor, Alfie Kohn propune cultivarea motivatiei intrinsece, care va da rezultate pe termen lung, si a unei relatii de incredere intre parinti si copii, care va aduce armonie si cooperare fara constrangeri.
Mai multe informații
EdituraZYX Books
ISBN 9786069572221
Traducător Monica Losonti
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubire necondiționată pentru copilul tău
Rating-ul tău

Autorul care a revolutionat conceptul de crestere a copiilor, mutand accentul de pe autoritate pe dialog, de pe conditionare a comportamentului, pe iubire si incredere. O abordare inovatoare a unui specialist in educatie cunoscut in intreaga lume.

Cum faci sa te asculte copilul? Iata intrebarea de la care pornesc majoritatea cartilor de parenting.

Alfie Kohn, expert de renume international, porneste de la o intrebare diferita, care schimba fundamental felul in care ne privim copiii si cum relationam cu ei: Ce nevoi au copiii nostri - si cum facem sa le implinim? Iubire neconditionata pentru copilul tau este o pledoarie puternica pentru respect, cooperare si acceptare, care pune sub semnul intrebarii instrumentele traditionale de educatie, in special pedepsele si recompensele.

In locul lor, Alfie Kohn propune cultivarea motivatiei intrinsece, care va da rezultate pe termen lung, si a unei relatii de incredere intre parinti si copii, care va aduce armonie si cooperare fara constrangeri.

Alfie Kohn se opreste din a mai oferi retete parentale de succes care duc, de fapt, la abordari rigide si, in final, la frustrari. Ce poate fi mai enervant pentru un copil decat un parinte care aplica inflexibil tehnici parentale invatate pe de rost si gresit intelese? Kohn ofera, in schimb, principii de baza de o inteligenta uimitoare, pe care putem construi, ulterior, abordari flexibile, diferentiate in functie de context si, mai ales, in functie de nevoile emotionale ale copilului.

Daca iti doreai atat un manual de parenting cat si un curs de dezvoltare personala, le vei gasi pe amandoua la pachet in aceasta carte. Fii pregatit sa descoperi foarte multe principii de inteligenta emotionala aplicate intr-un parenting intuitiv, si, mai ales, firesc si natural, care fundamenteaza o relatie bazata pe incredere reciproca intre tine si copilul tau.