Iubirea

în stoc
SKU
a249493
48.00 LEI
Pe scurt
Dragostea ne uneste pe noi toti, indiferent de cat de departe ne aflam unii fata de ceilalti. Iris simte si vede iubirea peste tot in jurul ei. Dar cand trebuie sa mearga la scoala pentru prima data, familia ei nu poate ramane impreuna cu ea. Va reusi, oare, iubirea sa se intinda atat de departe? Emotionanta si inaltatoare, cartea Iubirea abordeaza dificilele subiecte ale separarii si anxietatii intr-un mod bland si reconfortant.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-724-9
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 23.5 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubirea
Rating-ul tău

Dragostea ne uneste pe noi toti, indiferent de cat de departe ne aflam unii fata de ceilalti.

Iris simte si vede iubirea peste tot in jurul ei. Dar cand trebuie sa mearga la scoala pentru prima data, familia ei nu poate ramane impreuna cu ea. Va reusi, oare, iubirea sa se intinda atat de departe? Emotionanta si inaltatoare, cartea Iubirea abordeaza dificilele subiecte ale separarii si anxietatii intr-un mod bland si reconfortant.

Corrinne Averiss a crescut in Midlands, a studiat literatura engleza in St. Andrews si s-a stabilit intr-un orasel intre Manchester si Peak District impreuna cu sotul, fiica si pisica ei. Este scriitoare si producator de televiziune pentru copii. O competitie creata de ea pentru CiTV, numita Share a Story (Impartaseste o poveste!), a primit patru premii BAFTA pentru copii. Are zece titluri publicate pentru Andersen Press, Egmont, Oxford University Press, Quarto, Stripes si Hachette, iar cartile ei au castigat, de-a lungul timpului, premii importante.