Jaful secolului

în stoc
SKU
a268472
119.00 LEI
Pe scurt
Castiga bani, cumpara proprietati si fereste-te de hoti! Acest joc educativ dezvolta inteligenta financiara si gandirea matematica. Descopera cum sa iti gestionezi banii, cum sa profiti de pe urma proprietatilor cumparate si cum sa fii un cetatean responsabil care contribuie la bugetul orasului. Ai grija insa: cu o aruncare de zar, oricare dintre jucatori poate sa devina hot si sa fure banii din conturi.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 4
Varsta +8 ani
Durata Jocului 60-90 de min
Componente 16 carduri Proprietati, 22 carduri Joburi si Taxe, zar, Bani de joc, 4 placi de joc, Regulament
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJaful secolului
Rating-ul tău

Castiga bani, cumpara proprietati si fereste-te de hoti!

Acest joc educativ dezvolta inteligenta financiara si gandirea matematica. Descopera cum sa iti gestionezi banii, cum sa profiti de pe urma proprietatilor cumparate si cum sa fii un cetatean responsabil care contribuie la bugetul orasului. Ai grija insa: cu o aruncare de zar, oricare dintre jucatori poate sa devina hot si sa fure banii din conturi.
 
Valorile banilor din joc sunt echivalente cu cele ale bancnotelor aflate in circulatie, iar asta te poate ajuta sa gestionezi un buget adevarat! Asadar, chibzuieste-ti banii, investeste-i in proprietati si devino cel mai bun afacerist din grup!