Joc de carti - Pokemon TCG: Scarlet & Violet - Checklane Blister - Arboliva

în stoc
SKU
a259659
54.89 LEI
Pe scurt
Pachet de amplificare ce conține 10 cărți de joc suplimentare, o carte promoțională, o monedă mare și un cod pentru jocul Pokémon TCG Online. Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii. The Pokémon Company International (TPCi) are misiunea de a-și încânta fanii prin produse excelente și experiențe cu sens, sperând să contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun și creând legături prin competiție prietenoasă.
Mai multe informații
Numar de Jucatori +6 ani
Tipul de Joc Joc de carti
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de carti - Pokemon TCG: Scarlet & Violet - Checklane Blister - Arboliva
Rating-ul tău

Pachet de amplificare ce conține 10 cărți de joc suplimentare, o carte promoțională, o monedă mare și un cod pentru jocul Pokémon TCG Online.

Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii. The Pokémon Company International (TPCi) are misiunea de a-și încânta fanii prin produse excelente și experiențe cu sens, sperând să contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun și creând legături prin competiție prietenoasă.