Joc de societate Alias Femei contra Barbati

Epuizat din stoc
SKU
a214590
166.48 LEI
Pe scurt

STEVEN PINKER este profesor de psihologie la Universitatea Harvard. De două ori finalist al Premiului Pulitzer și deținător al unui mare număr de distincții conferite pentru cercetările, cărțile și activitatea sa didactică, a fost ales membru al Academiei Naționale de Științe. A fost desemnat unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni de revista Time și unul dintre primii 100 de gânditori marcanți pe plan global de revista Foreign Policy. Printre cărțile sale se numără The Blank StateThe Stuff of ThoughtÎngerii mai buni ai naturii noastreSimțul stilului și Enlightenment Now.

OARE BARBATII INTELEG CE VORBESC FEMEILE? DAR INVERS?

Inca de la inceput se delimiteaza taberele: grupul eternului feminin cochet si gasca barbatilor mereu pusi pe sotii. De acum inainte competitia poate incepe!

Obiectivul? Sa castige cea mai buna echipa! La ce? Simplu, la explicat noƫiuni, folosind alte cuvinte, sinonime, antonime astfel incat coechipierii sa ghiceasca corect. Floare la ureche, nu?

Dar, nu e tot: femeile vor explica celorlalte femei din echipa noƫiuni masculine, iar barbatii vor explica celorlalti barbati notiuni din curiosul univers feminin. Si toate acestea contra timp, evident.

Ia sa vedem cum ar putea explica barbatii expresia “Bineinteles, iubito!”

Contine: tabla de joc, 400 de carƫi de joc cu 2,400 de notiuni, clepsidra, 2 pioni, regulament de joc in limba romana.

- Nr. minim jucatori: 4;
- Nr. maxim jucatori: 12;
 

Dimensiuni ambalaj: 25 x 6 x 25 cm.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 4
Varsta 15+ ani
Durata Jocului 45 min.
height 0
EdituraPublica
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Alias Femei contra Barbati
Rating-ul tău