Joc de societate Alias Junior

în stoc
SKU
a214593
114.89 LEI
Pe scurt

STEVEN PINKER este profesor de psihologie la Universitatea Harvard. De două ori finalist al Premiului Pulitzer și deținător al unui mare număr de distincții conferite pentru cercetările, cărțile și activitatea sa didactică, a fost ales membru al Academiei Naționale de Științe. A fost desemnat unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni de revista Time și unul dintre primii 100 de gânditori marcanți pe plan global de revista Foreign Policy. Printre cărțile sale se numără The Blank StateThe Stuff of ThoughtÎngerii mai buni ai naturii noastreSimțul stilului și Enlightenment Now.

Alias Junior se poate juca in 2 sau mai multi jucatori.

Scopul acestui joc este de a explica celorlalti jucatori din echipa ta cuvinte si pictograme, dar fara a spune direct cuvantul scris pe cartonasele de joc. Se pot folosi sinonime, antonime, indicii, sunete etc.

Fiecare echipa trebuie sa ghiceasca cat mai multe cuvinte posibile, inainte ca timpul din clepsidra sa se scurga. Echipa poate apoi sa inainteze pe tabla de joc cu un numar de pasi echivalent cu numarul de cuvinte ghicite. Prima echipa care ajunge la linia de sosire este declarata castigatoare. 

Pentru copii cu varste de peste 5 ani.

Dimensiune ambalaj: 25 x 6 x 25 cm.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 4
Varsta 5+ ani
Durata Jocului 30 min.
height 0
EdituraPublica
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Alias Junior
Rating-ul tău