Joc de societate Alias - Tarziu in noapte

în stoc
SKU
a214591
139.90 LEI
Pe scurt

STEVEN PINKER este profesor de psihologie la Universitatea Harvard. De două ori finalist al Premiului Pulitzer și deținător al unui mare număr de distincții conferite pentru cercetările, cărțile și activitatea sa didactică, a fost ales membru al Academiei Naționale de Științe. A fost desemnat unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni de revista Time și unul dintre primii 100 de gânditori marcanți pe plan global de revista Foreign Policy. Printre cărțile sale se numără The Blank StateThe Stuff of ThoughtÎngerii mai buni ai naturii noastreSimțul stilului și Enlightenment Now.

Aprinde pasiunea in noaptea ta de jocuri!

Viata de adult poate fi obositoare, asa ca nu uita sa te distrezi!

Explica cuvinte interzise minorilor si incearca sa castigi cu echipa ta. Mareste miza scriind propriile tale cuvinte care sa fie explicate in timpul jocului. Joaca-te contracronometru ca sa obtii cel mai bun scor posibil, dar nu spune lucrurilor pe nume,  nu ai voie sa rostesti cuvintele pe care incerci sa le explici.

„Alias – Tarziu in noapte” este dedicat exclusiv adultilor si are un continut deosebit de amuzant, care ar putea face si un birjar sa roseasca...

Dimensiune ambalaj: 25 x 6 x 25 cm.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 4
Varsta 18+ ani
Durata Jocului 45 min.
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Alias - Tarziu in noapte
Rating-ul tău