Joc de societate Citadele

Epuizat din stoc
SKU
a214634
159.00 LEI
Pe scurt

Faceti cunostinta cu Joe Bostan, cel mai bogat baiat de 12 ani din lume! Joe are tot ce si-ar putea dori vreodata un copil: toate jocurile video din lume, propria masina de curse, un caine-robot din Japonia si chiar un cinematograf 3D IMAX in pivnita.


Dar toate acestea nu reusesc sa compenseze ceea ce-i lipseste cu adevarat lui Joe: un prieten...

Selecteaza caracterele pentru acest joc.

Aseaza in centrul mesei jetoanele caracter corespunzatoare caracterelor selectate. Selecteaza 14 carti unice pentru a le amesteca cu cele 54 carti de baza.Imparte, cu fata in jos, 4 carti fiecarui jucator, formand mana sa de carti. Aseaza restul de carti in centrul mesei pentru a forma teancul de carti.Imparte fiecarui jucator 2 galbeni formand averea sa.Aseaza restul de galbeni in centrul mesei pentru a forma tezaurul.

Cel mai in varsta incepe jocul.

*Regula ultimului jucator! Dupa ce penultimul jucator preda ultimul caracter ultimului jucator, acesta din urma ia si caracterul ascuns initial, alege unul dintre ele si pe cel neales il decarteaza. Aceasta regula se aplica celui de-al 7-lea jucator in jocul cu 8 caractere si celui de al 8-lea jucator in jocul cu 9 caractere.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-8
Varsta 10+ ani
Durata Jocului 45 min.
height 0
EdituraPenguin Books
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Citadele
Rating-ul tău