Joc de societate Detectorul de minciuni

Epuizat din stoc
SKU
a214650
178.38 LEI
Pe scurt

DAVID CHANG este chef și fondatorul Momofuku Noodle Bar. Din 2004, anul în care a deschis restaurantul la New York, a primit șase premii James Beard, printre care și pentru cel mai bun chef. A fost nominalizat pe lista celor mai importante 100 de personalități a revistei Time. În 2018, David a înființat Majordomo Media și a lansat podcastul The Dave Chang Show. Este gazda a două documentare de pe Netflix, Ugly Delicious și Breakfast, Lunch & Dinner.

Crezi ca stii totul despre prietenii si familia ta? Incercati Detectorul de Adevar! Selectati o intrebare din card si alegeti pe cineva pentru a raspunde. Urmariti-le mimica in timp ce isi pun degetele pe detector! Cu 500 de intrebari de ales, o sa gasiti o intrebare cu care sa ii printeti in fapt! Daca mint masina va va anunta, dar daca nu este sigur va atentioneaza, trebuie sa le puneti din nou intrebarea. 

Daca spui o minciuna si esti prins de detectorul de adevar, inseamna ca pierzi o viata. Castigatorul este ultima persoana care a ramas cu cartile de viata.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-8
Varsta 4+ ani
Durata Jocului 20 min.
EdituraAramis
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Detectorul de minciuni
Rating-ul tău