Joc de societate Flipolo - The frantic flip game

în stoc
SKU
a154502
86.00 LEI
Pe scurt

Václav Havel (1936–2011) a fost scriitor, filosof, disident și om politic ceh, precum și unul dintre primii purtători de cuvânt ai Cartei 77, personalitate de frunte a schimbărilor politice din noiembrie 1989, ultimul președinte al Cehoslovaciei și primul președinte al Republicii Cehe.

Personalitate complexă, Václav Havel a marcat destinul poporului său, oferind un exemplu statelor din Europa Centrală și de Est. A lăsat drept moștenire generațiilor viitoare nu doar amintirea disidenței, a preluării puterii politice și a conturării unei căi democratice și juste, ci și creația sa eseistică și dramaturgică, ce va sta în picioare pentru mult timp ca parte a patrimoniului cultural european.

Fiecare jucator are 12 placute cu animale alaturi de o tabla de joc. Acum intrecerea poate incepe. Cine va castiga cursa?

Aseaza-ti animalutele pe tabla, cat de repede poti! Nu sta pe ganduri! Nu este timp de pierdut! Viteza este esentiala, dar nu uita, toate placutele au fete diferite, iar fiecare animal se regaseste de cate doua ori. Potriveste si intoarce placutele, si tot asa, pana cand vei gasi solutia corecta! Pare simplu? Vei fi surprins!

Flipolo este un joc palpitant si provocator, de atentie, dexteritate si spirit de observatie, potrivit pentru toata familia.

Spor la joaca.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-4
Varsta 5+ ani
Durata Jocului 10 min.
EdituraCurtea Veche
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Flipolo - The frantic flip game
Rating-ul tău