Joc de societate Gobblet

în stoc
SKU
a125823
110.36 LEI
Pe scurt

Václav Havel (1936–2011) a fost scriitor, filosof, disident și om politic ceh, precum și unul dintre primii purtători de cuvânt ai Cartei 77, personalitate de frunte a schimbărilor politice din noiembrie 1989, ultimul președinte al Cehoslovaciei și primul președinte al Republicii Cehe.

Personalitate complexă, Václav Havel a marcat destinul poporului său, oferind un exemplu statelor din Europa Centrală și de Est. A lăsat drept moștenire generațiilor viitoare nu doar amintirea disidenței, a preluării puterii politice și a conturării unei căi democratice și juste, ci și creația sa eseistică și dramaturgică, ce va sta în picioare pentru mult timp ca parte a patrimoniului cultural european.

Gobblet este un joc de logica ce se desfasoara pe o tabla cu 16 spatii. Fiecare jucator are 12 piese de 4 marimi diferite insa de aceeasi culoare. La fiecare runda, fiecare jucatorpune o piesa pe tabla sau muta o piesa care este deja pe tabla. Piesele mai mari, pot fi asezate astfel incat sa le acopere pe cele mai mici, chiar daca sunt ale oponentului. Castigator este cel care pune primul 4 piese in linie, orizontal, vertical sau pe diagonala.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-6
Varsta 6+ ani
Durata Jocului 10 min.
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Gobblet
Rating-ul tău