Joc de societate Mascarade

Epuizat din stoc
SKU
a214618
118.88 LEI
Pe scurt

Alec Blenche a făcut studii de Drept și Pedagogie Muzicală, dar și-a descoperit adevărata vocație o dată cu scrierea și publicarea cărților din seria Călătoriile lui Erus, care au devenit un adevărat fenomen, transformându-l în cel mai citit autor de cărți pentru copii din România, cu 31de titluri publicate. Seriile Jup, un pisoi de soi și Cronicile Pădurii au fost la fel de îndrăgite de micii cititori, ca și Lecții de la Sami, Pe tine ce te face fericit? Pe tine ce te face să râzi?Aventuri în Țara Virtuților, Aventuri în Țara Nevirtuților, Zăpardul și alte povești albe, Pac și Mac, o aventură urecheată, Orașul verde și povestea culorilor, Prințul Păpădie și Regatul Florilor.

Scopul final al jucatorilor din Mascarade este de a strange 13 monezi.

Fiecare jucator va incepe cu 6 monezi si un caracter aleatoriu ce va fi dezvaluit la un moment dat atat timp cat sa fie memorat de ceilalti jucatori.

Fiecare jucator dispune de 3 actiuni,din care el va trebui sa aleaga atunci cand ii va veni randul:

1. Poti pronunta numele unui carcater,nu trebuie sa detii acel caracter si ii poti juca abilitatea. Dar in cazul in care un alt jucator are acel caracter si ii pronunta numele si dezvaluie acea carte ca sa dovedeasca,acel jucator face actiunea in locul tau si iti fura o moneda.
2. Schimba cartea cu un alt jucator.Ia cartea lui,arunca o privire la ea dupa care amestec-o cu a ta si da-i una din ele,astfel vei sti ce carte are el si asta te-ar putea avantaja.
3. Arunca o privire la cartea ta, asta in caz ca ai uitat ce caracter ai.

Contine:
  • 1 tabla Courthouse;
  • 14 carti de caracter (13 + 1 alba);
  • 13 tokene de caracter (12 + 1 alba);
  •  86 jetoane de bani;
  • 5 ajutoare pentru jucatori;
  • Regulament.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-13
Varsta 10+ ani
Durata Jocului 30 min.
height 0
EdituraUnivers
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Mascarade
Rating-ul tău