Joc de societate Nox

Epuizat din stoc
SKU
a125835
29.75 LEI
Pe scurt

Născut la 14 octombrie 1954, în Ardud, Satu Mare, Radu Sergiu Ruba este scriitor, traducător şi radiojurnalist. La unsprezece ani, şi-a pierdut complet vederea. A absolvit Facultatea de Limbi Străine, franceză-engleză, Universitatea Bucureşti. Din 1992, realizează emisiuni la Radio România. A debutat editorial cu volumul de poeme Spontaneitatea înţeleasă, Cartea Românească, 1983, urmat de Iluzia continuă, 1988, Iubirea şi Orientul, 1994, Marginal, 2001, Graţia Dizgraţia, 2003 (Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti), Nu înţeleg ce mi se-ntâmplă, 2017 (Premiul Ioan Flora al aceleiaşi Asociaţii). Pentru poezie, i-a mai fost decernat Premiul revistei Convorbiri literare în 2010. I-au apărut, de asemenea, două antologii de autor cu selecţii din volumele anterioare: Dacă pleci în căutarea mea, 1999, şi Traversarea, 2012.  A mai publicat trei cărţi de interviuri şi eseuri, dintre care unul în colaborare cu soţia sa, Nicoleta Ruba, două volume de proză scurtă şi patru romane. Poemele sale au fost traduse şi publicate în franceză, portugheză, bulgară, engleză, cehă, maghiară, germană şi arabă. Romanul său O vară ce nu mai apune, premiul Academiei Române în 2016, a apărut şi în engleză, italiană şi portugheză. Scriitorul a fost distins cu Premiul Ministerului de Externe al Franţei la Festivalul mondial al nuvelei francofone în 1993 şi a reprezentat România la Festivalul Noaptea literaturii europene, Lisabona, 2018. I s-a decernat, de asemenea, Ordinul Meritul Cultural al României în grad de cavaler.

In fiecare zi, Alphonse, Ramon si Jack isi disputa titlul de cel mai iscusit impostor din gasca.

Nox este un joc de carti amuzant in care trebuie sa iei decizii in conditii de incertitudine, sa-ti asumi riscuri, dar si sa cooperezi uneori cu ceilalti in detrimentul celui mai periculos adversar.

Contine:
- 90 carti de joc (cate 30 in culorile albastru, verde si oranj)
- regulament de joc
 
Sunt necesare o foaie de hartie si un pix pentru a se putea tine scorul.

Castiga cel care va aduna cele mai multe puncte!

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Produsul contine elemente mici, pericol de sufocare! Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-6
Varsta 8+ ani
Durata Jocului 20 min.
EdituraTracus Arte
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Nox
Rating-ul tău