Joc de societate Shadows Amsterdam

în stoc
SKU
a214619
129.90 LEI
Pe scurt

În ultimii zece ani, Owen Eastwood a lucrat cu echipe și grupuri de elită, recunoscute la nivel mondial, printre care se numără: echipa engleză de fotbal a lui Gareth Southgate, comandamentul NATO, echipa de crichet a Africii de Sud, echipe de leadership din corporații, echipa olimpică britanică și balerini de elită.

Amsterdam in prezent. O crima a fost comisa, dar investigatia politiei nu duce nicaieri. Un client anonim a apelat agentia ta de detectivi, dar si agentiile rivale sunt pe faza, deci nu este niciun moment de pierdut.
Ofiterul sef ii ghideaza pe detectivi prin oras, iar acestia trimit imagini de la fata locului pentru comunicare. Imaginile trebuie decodate mai rapid ca agentii rivali, fara sa afle politia. Exploreaza orasul pentru a gasi cate 3 indicii si trimite-le catre client inaintea rivalilor, pentru a putea fi platit.
Politia nu te vrea sa te ocupi de caz, deci mai bine nu le stai in cale. Daca te vad, te baga la puscarie, iar rivalilor tai le va fi mai usor.

Shadows - Amsterdam este o competitie directa intre agentii de detectivi, care, cu ajutorul imaginilor de la fata locului, comunica codat cu echipa si ofiterul sef pentru a rezolva cazuri si a fi platiti de clienti. Primii agenti care gasesc indiciile si livreaza si decodeaza mesajele, inaintea celorlalte agentii, castiga.
Numar jucatori: 2-8.
Durata joc: 30 minute.

Atentie!

  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-8
Varsta 10+ ani
Durata Jocului 30 min.
EdituraPublica
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Shadows Amsterdam
Rating-ul tău