Joc de societate Vikings on Board

în stoc
SKU
a150371
172.00 LEI
Pe scurt

Theodor W. Adorno (1903–1969) a fost filosof și sociolog, unul dintre principalii exponenți ai teoriei critice, dezvoltată de Școala din Frankfurt, care s‑a născut în jurul Institutului de Cercetări Sociale de la Universitatea din Frankfurt. Datorită prelegerilor, emisiunilor radio și publicațiilor sale, Adorno a avut o influență formativă asupra vieții culturale și intelectuale din Germania postbelică.

Pregateste-te pentru sezonul explorarii! Vikings on Board este un joc de strategie potrivit pentru toata familia in care va trebui sa iti folosesti monedele viking pentru a decide ce actiuni vei lua la bordul navei tale in asa fel incat sa fie cat mai benefice pentru clanul tau.

Navele sunt compuse din diferite parti care isi vor schimba positia de la nava la nava in functie de actiunile tale. Scopul tau este acela de a avea el mai mare clan imbarcat pe nava ta atuci cand aceasta porneste pe mare. Fi foarte atent insa, rivalii tai vor incerca sa-ti schimbe compozitia navei tale dar si valoarea marfurilor aflate pe aceasta.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-4
Varsta 8+ ani
Durata Jocului 45 min.
EdituraCurtea Veche
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc de societate Vikings on Board
Rating-ul tău