Joc educativ Archelino

în stoc
SKU
a125709
91.24 LEI
Pe scurt

Václav Havel (1936–2011) a fost scriitor, filosof, disident și om politic ceh, precum și unul dintre primii purtători de cuvânt ai Cartei 77, personalitate de frunte a schimbărilor politice din noiembrie 1989, ultimul președinte al Cehoslovaciei și primul președinte al Republicii Cehe.

Personalitate complexă, Václav Havel a marcat destinul poporului său, oferind un exemplu statelor din Europa Centrală și de Est. A lăsat drept moștenire generațiilor viitoare nu doar amintirea disidenței, a preluării puterii politice și a conturării unei căi democratice și juste, ci și creația sa eseistică și dramaturgică, ce va sta în picioare pentru mult timp ca parte a patrimoniului cultural european.

Archelino este un joc de logica, cu animalute cu multa personalitate!

Animalele invitate pe arca lui Noe nu numai ca vor propriul lor loc, dar au si preferinte, asa ca s-ar putea dovedi dificil sa-i asezam pe toti.

Cangurul tine mortis sa stea langa leu, dar acolo vrea sa stea si panda pentru a putea conversa cu zebra, iar girafa nu doreste sa fie ultima in spate...totul pare destul de complicat.

Cu ajutorul unui plan, care la inceput va fi simplu, vei reusi sa ii asezi pe toti cum se cuvine.

Pe parcurs, dupa ce jucatorii devin tot mai priceputi, sunt invitati sa incerce combinatii care vor cere si mai multa rabdare si determinare, pentru ca toti sa fie fericiti si prietenosi pe arca.

 
Contine:
- o carticica cu 60 de provocari impartite pe 3 nivele
- o arca
- 7 figurine din lemn: Noe, o girafa, un cangur, un leu, un hipopotam, un urs panda si o zebra

Continua sa cauti combinatia ideala pentru toate cele 60 de provocari!

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Produsul contine elemente mici, pericol de sufocare! Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta 4+ ani
Durata Jocului 10 min.
EdituraCurtea Veche
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc educativ Archelino
Rating-ul tău