Joc educativ Asteroid Escape

în stoc
SKU
a175931
90.00 LEI
Pe scurt

Născut la 14 octombrie 1954, în Ardud, Satu Mare, Radu Sergiu Ruba este scriitor, traducător şi radiojurnalist. La unsprezece ani, şi-a pierdut complet vederea. A absolvit Facultatea de Limbi Străine, franceză-engleză, Universitatea Bucureşti. Din 1992, realizează emisiuni la Radio România. A debutat editorial cu volumul de poeme Spontaneitatea înţeleasă, Cartea Românească, 1983, urmat de Iluzia continuă, 1988, Iubirea şi Orientul, 1994, Marginal, 2001, Graţia Dizgraţia, 2003 (Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti), Nu înţeleg ce mi se-ntâmplă, 2017 (Premiul Ioan Flora al aceleiaşi Asociaţii). Pentru poezie, i-a mai fost decernat Premiul revistei Convorbiri literare în 2010. I-au apărut, de asemenea, două antologii de autor cu selecţii din volumele anterioare: Dacă pleci în căutarea mea, 1999, şi Traversarea, 2012.  A mai publicat trei cărţi de interviuri şi eseuri, dintre care unul în colaborare cu soţia sa, Nicoleta Ruba, două volume de proză scurtă şi patru romane. Poemele sale au fost traduse şi publicate în franceză, portugheză, bulgară, engleză, cehă, maghiară, germană şi arabă. Romanul său O vară ce nu mai apune, premiul Academiei Române în 2016, a apărut şi în engleză, italiană şi portugheză. Scriitorul a fost distins cu Premiul Ministerului de Externe al Franţei la Festivalul mondial al nuvelei francofone în 1993 şi a reprezentat România la Festivalul Noaptea literaturii europene, Lisabona, 2018. I s-a decernat, de asemenea, Ordinul Meritul Cultural al României în grad de cavaler.

Fii cel mai bun pilot spatial!
Obiectivul jocului:
Indeplineste, pe rand, cele 60 de provocari progresive ca dificultate, ghidand nava ta spatiala prin campul de asteroizi pentru a gasi o iesire si a te salva.

Cum se joaca:
Selectati o provocare. Asezati cele 8 piese de puzzle asa cum se vad in imaginea din provocarea aleasa si glisati apoi piesele pe tabla de joc pentru a gasi iesirea din incercuirea de asteroizi. Aveti grija, piesele asteroid sunt de diferite dimensiuni si nu se pot deplasa oricum si, de asemenea, nava ta spatiala nu trebuie sa atinga cu aripile vreun asteroid. Daca la inceput este usor, pe parcurs provocarile devin mai dificile, iar in partea de sus a fiecarei provocari va fi specificat numarul de glisari care trebuie facut. Fiecare provocare are o singura solutie posibila care se gaseste la sfarsit pentru verificare.
Asteroid Escape este un joc ce stimuleaza si dezvolta rationamentul vizual si spatial al copiilor, rabdarea si perseverenta de a duce o sarcina la bun sfarsit. Spor la joaca!

Jocul contine:
  • o tabla de joc
  • 7 piese cu asteroizi
  • 1 piesa nava spatiala
  •  o carte cu 60 de provocari si solutiile lor.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta 8+ ani
Durata Jocului 20 min.
EdituraTracus Arte
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc educativ Asteroid Escape
Rating-ul tău