Joc educativ Gravity Maze

în stoc
SKU
a132215
191.00 LEI
Pe scurt

Václav Havel (1936–2011) a fost scriitor, filosof, disident și om politic ceh, precum și unul dintre primii purtători de cuvânt ai Cartei 77, personalitate de frunte a schimbărilor politice din noiembrie 1989, ultimul președinte al Cehoslovaciei și primul președinte al Republicii Cehe.

Personalitate complexă, Václav Havel a marcat destinul poporului său, oferind un exemplu statelor din Europa Centrală și de Est. A lăsat drept moștenire generațiilor viitoare nu doar amintirea disidenței, a preluării puterii politice și a conturării unei căi democratice și juste, ci și creația sa eseistică și dramaturgică, ce va sta în picioare pentru mult timp ca parte a patrimoniului cultural european.

Thinkfun - Gravity Maze RO este un joc cu labirinte si bile metalice.  

 

De fapt, este un joc de labirint de logica bazat pe gravitatie, care dezvolta abilitati de rationament si perceptie vizuala.  

 

Cea mai buna parte este - este distractiv sa joci si sa inveti! Utilizati cartile de provocare pentru a plasa strategic turnuri si pentru a crea o cale pentru ca marmura dvs. sa atinga tinta.  

 

Cu 60 de provocari pentru a va testa abilitatile, acest joc distractiv de labirint este cu siguranta o cursa de marmura pentru creier!

 

Contine:

Tabla jocului.

10 turnuri de labirint gravitational.

3 bile din otel inoxidabil.

60 Provocari de la incepator la.

Varsta 8+ ani.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta 8+ ani
Durata Jocului 10 min.
EdituraCurtea Veche
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc educativ Gravity Maze
Rating-ul tău