Joc educativ Squirrels go Nuts!

Epuizat din stoc
SKU
a175930
107.10 LEI
Pe scurt

Născut la 14 octombrie 1954, în Ardud, Satu Mare, Radu Sergiu Ruba este scriitor, traducător şi radiojurnalist. La unsprezece ani, şi-a pierdut complet vederea. A absolvit Facultatea de Limbi Străine, franceză-engleză, Universitatea Bucureşti. Din 1992, realizează emisiuni la Radio România. A debutat editorial cu volumul de poeme Spontaneitatea înţeleasă, Cartea Românească, 1983, urmat de Iluzia continuă, 1988, Iubirea şi Orientul, 1994, Marginal, 2001, Graţia Dizgraţia, 2003 (Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti), Nu înţeleg ce mi se-ntâmplă, 2017 (Premiul Ioan Flora al aceleiaşi Asociaţii). Pentru poezie, i-a mai fost decernat Premiul revistei Convorbiri literare în 2010. I-au apărut, de asemenea, două antologii de autor cu selecţii din volumele anterioare: Dacă pleci în căutarea mea, 1999, şi Traversarea, 2012.  A mai publicat trei cărţi de interviuri şi eseuri, dintre care unul în colaborare cu soţia sa, Nicoleta Ruba, două volume de proză scurtă şi patru romane. Poemele sale au fost traduse şi publicate în franceză, portugheză, bulgară, engleză, cehă, maghiară, germană şi arabă. Romanul său O vară ce nu mai apune, premiul Academiei Române în 2016, a apărut şi în engleză, italiană şi portugheză. Scriitorul a fost distins cu Premiul Ministerului de Externe al Franţei la Festivalul mondial al nuvelei francofone în 1993 şi a reprezentat România la Festivalul Noaptea literaturii europene, Lisabona, 2018. I s-a decernat, de asemenea, Ordinul Meritul Cultural al României în grad de cavaler.

Ajutati veveritele sa se pregateasca pentru iarna! Deplasati veveritele pe tabla de joc si ascundeti sub pamant ghindele.
Squirrels Go Nuts este un joc de puzzle "alunecos", cu 60 de provocari care-ti testeaza si dezvolta abilitatile de planificare, de rezolvare a problemelor, vederea spatiala, concentrarea si logica.

Alegeti o provocare de rezolvat. Plasati veveritele si ghindele pe tabla de joc asa cum cere aceasta. Glisati veveritele orizontal sau vertical pe tabla de joc, astfel incat toate ghidele sa ajunga in vizuini. Ati gasit solutia corecta atunci cand toate veveritele si-au ascuns ghindele in cate o vizuina.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta 6+ ani
Durata Jocului 20 min.
EdituraTracus Arte
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc educativ Squirrels go Nuts!
Rating-ul tău