Joc magnetic. Tari si Orase

în stoc
SKU
a233465
Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
Pe scurt
Jocul tari, orase, munti…vine acum intr-o versiune largita si mai complexa, pentru a le oferii copiilor o distractie pe cinste si un prilej jucaus de a-si testa memoria si cunostintele. Scopul jocului e sa dai de zece ori cel mai rapid raspuns corect.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 5
Varsta +6 ANI
Componente 50 de piese magnetice (cate 10 din cele 5 culori), 2 table de joc – una pentru ‘banca de magneti’ & roata si una pentru tabela de scor
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJoc magnetic. Tari si Orase
Rating-ul tău

Jocul tari, orase, munti…vine acum intr-o versiune largita si mai complexa, pentru a le oferii copiilor o distractie pe cinste si un prilej jucaus de a-si testa memoria si cunostintele.

Scopul jocului e sa dai de zece ori cel mai rapid raspuns corect.

Dupa ce va alegeti cate o culoare, cel mai tanar jucator incepe jocul: Spune cu voce tare literele alfabetului, pana cand cineva spune „STOP”. Apoi, cel care l-a oprit trebuie sa invarte roata.
Roata odata oprita, incepe cursa contracronometru: care din voi se gandeste cat mai repede la un cuvant care:
– este din categoria indicata de roata si
– incepe cu ultima litera rostita.
Primul jucator care spune cu voce tare un cuvant corest, primeste un magnet colorat (punesi-l pe tabela, in coloana jucatorului). Jocul continua pana cand unul dintre voi aduna 10 magneti.

AVERTISMENT! Acest joc contine magneti! Magnetii se lipesc unul de altul sau de un obiect metalic; in interiorul corpului uman pot provoca accidente. Cereti imediat asistenta medicului in caz de inghitire. Contraindicat copiilor sub 5 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.