Jocul îngerului

în stoc
SKU
a260749
54.00 LEI
Pe scurt

„Jocul îngerului” revine la minunatele decoruri din romanul „Umbra vântului”, pe străduţele întortocheate ale Barcelonei, în universul gotic al Cimitirului Cărţilor Uitate, o poveste magnifică despre magia cărţilor şi cotloanele cele mai întunecate ale sufletului omenesc.

Acţiunea romanului „Jocul îngerului” se desfăşoară în Barcelona anilor 1920. Un tânăr scriitor obsedat de o iubire imposibilă primeşte, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat, în schimbul căreia i se promite nu doar o avere, ci mai mult de-atât. În stilul său plin de strălucire, de o precizie narativă impecabilă, autorul romanului „Umbra vântului” ne transportă din nou în Barcelona începutului de secol XX şi în Cimitirul Cărţilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intrigă captivantă, o poveste de dragoste imprevizibilă şi o cursă printr-un labirint de taine unde vraja cărţilor, pasiunea şi prietenia se împletesc într-o naraţiune magistrală.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Biblioteca Polirom
ISBN 9789734695454
Traducător Dragoș Cojocaru
Număr de pagini 472
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJocul îngerului
Rating-ul tău

Jocul îngerului revine la minunatele decoruri din romanul Umbra vântului, pe străduţele întortocheate ale Barcelonei, în universul gotic al Cimitirului Cărţilor Uitate, o poveste magnifică despre magia cărţilor şi cotloanele cele mai întunecate ale sufletului omenesc.

Acţiunea romanului Jocul îngerului se desfăşoară în Barcelona anilor 1920. Un tânăr scriitor obsedat de o iubire imposibilă primeşte, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat, în schimbul căreia i se promite nu doar o avere, ci mai mult de-atât. În stilul său plin de strălucire, de o precizie narativă impecabilă, autorul romanului Umbra vântului ne transportă din nou în Barcelona începutului de secol XX şi în Cimitirul Cărţilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intrigă captivantă, o poveste de dragoste imprevizibilă şi o cursă printr-un labirint de taine unde vraja cărţilor, pasiunea şi prietenia se împletesc într-o naraţiune magistrală.

Jocul îngerului este un roman sclipitor: în acelaşi timp thriller detectivistic, poveste de groază supranaturală şi poveste de dragoste sfâşietoare. El explorează viaţa, moartea, credinţele religioase şi, mai mult decât orice, singurătatea, dulcele şi amarul, tortura de a fi scriitor şi rostul esenţial al cărţilor, al literaturii, în înţelegerea condiţiei noastre de oameni.” (Daily Mail)

„Zafón este un veritabil Dickens al Barcelonei… Fiecare rând e plin de savoare, funcţionează cu forţa explozivă a prafului de puşcă, e bântuit de fantome şi blesteme.” (Corriere della Sera)