Jocuri amuzante cu spiridușii Moșului

în stoc
SKU
a228374
29.90 LEI
Pe scurt

JOHN D. BARROW (1952–2020) a studiat matematică și fizică la Universitatea din Durham și a obținut la Oxford titlul de doctor în astrofizică. Pe lângă activitatea de cercetare – a publicat peste cinci sute de articole de cosmologie, fizică teoretică și matematică –, Barrow a predat la mai multe universități de prestigiu, iar din 1999 a condus la Cambridge proiectul Millennium Mathematics, care urmărea îmbunătățirea predării matematicii și aplicațiilor ei. A scris numeroase cărți de popularizare a științei, între care Originea universului și Cartea infinitului, publicate la Humanitas. În 2015 a primit Premiul Dirac și Medalia de Aur a Institutului Britanic de Fizică, iar în 2016 Medalia de Aur a Societății Regale de Astronomie.

Colecția de cărți cu activități Jocuri de Crăciun este gândită pentru zilele de iarnă în care toți așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului. Cărțile sunt împărțite în 25 de zile cu activități educative, dar și distractive, iar personajele simpatice și prietenoase vor însoți copilul în micile lui misiuni.

Jocuri amuzante cu spiridușii Moșului conține nenumărate activități haioase în care copilul tău va putea să-și folosească perspicacitatea, creativitatea și care îi vor dezvolta logica și atenția. În plus, poate să coloreze după bunul plac!

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Litera mica
Ediția cărții II
ISBN 9786060562269
Traducător Alisa Ionescu
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 20 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJocuri amuzante cu spiridușii Moșului
Rating-ul tău