Jocuri de invingatori si invinsi in coachingul sistemic

în stoc
SKU
a258371
45.00 LEI
Pe scurt
Coaching-ul a fost candva domeniul celor putini privilegiati, sau poate rezervat ca instrument pentru a fi folosit n cazuri de remediere. Cu toate acestea, atat industria coaching-ului, cat si organizatile s-au maturizat si acum coaching-ul este vazut din ce in ce mai mult ca o modalitate de a obtine o schimbare substantiala si sustinuta. in calitate de coachi, suntem intr-o pozitie unica pentru a influenta gandirea organizationala - pentru a strapunge constiinta organizationala.
Mai multe informații
EdituraBMI
ISBN 9786068038964
Traducător Tatiana Chera
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJocuri de invingatori si invinsi in coachingul sistemic
Rating-ul tău

Coaching-ul a fost candva domeniul celor putini privilegiati, sau poate rezervat ca instrument pentru a fi folosit in cazuri de remediere.

Cu toate acestea, atat industria coaching-ului, cat si organizatile s-au maturizat si acum coaching-ul este vazut din ce in ce mai mult ca o modalitate de a obtine o schimbare substantiala si sustinuta. In calitate de coachi, suntem intr-o pozitie unica pentru a influenta gandirea organizationala - pentru a strapunge constiinta organizationala.

O lectura profunda si esentiala pentru oricine este implicat in domeniul coaching-ului. Cartea, Jocuri de invingatori si invinsi in coachingul sistemic evidentiaza importanta coaching-ului, sa devina din ce in ce mai constienti de schimbri pentru a se compara si a colabora cu clientii dincolo de individ sau echipa.

Nu este o carte pentru biblioteca, ci o carte pentru fiecare zi - in fiecare pagina exista ceva care va rezona cu coachi, supraveghetori sau practicieni, aspiranti care sunt gata sa intinda si sa imbratiseze coachingul sistemic. Aceasta carte va va provoca gandirea si va va transforma practica.

Ceea ce este diferit la aceasta carte, este ca ii cere cititorului sa ia parte la dezvoltarea unei perspective cuprinzatoare asupra coaching-ului. A pune intrebari si a raspunde la intrebari este un rol jucat de cititor.