Jocuri didactice pentru formarea și dezvoltarea unor competențe la elevii din clasele învățământului primar (clasele I-a și a II-a)

Epuizat din stoc
SKU
C212873
16.70 LEI
Pe scurt

Dacă jocul este un impuls irezistibil prin care fiecare copil îşi modelează propria-i statuie, atunci cu prisosinţă procesul de predare-învăţare este cadrul potrivit pentru atingerea acestei ţinte; elev şi cadru didactic conlucrează, generează acele forţe necesare formării şi informării.

Pornind de la litere jucăuşe, încurcături de limbă, prin jocuri de-a numărătoarea, desene cu numere, spre adevăr şi minciună, cu mi ngea prin tunel, copilul uimit, interesat şi entuziasmat învaţă să comunice, înţelege ce este matematica, se descoperă ca om, contribuie la sănătatea şi motricitatea proprie. Lucrarea de faţă a fost realizată pentru a răspunde conţinuturilor specifice curriculumului claselor I şi a II-a. Aceasta expune, explică folosind drept criteriu de ordonare disciplina şcolară, dar şi dificultatea în abordare, jocuri didactice incitante, atractive, instructive, generatoare ale unor competenţe fundamentale în formarea personalităţii copilului.

Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 978-973-135-779-9
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 20.5x26
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJocuri didactice pentru formarea și dezvoltarea unor competențe la elevii din clasele învățământului primar (clasele I-a și a II-a)
Rating-ul tău