Jucând cu destinul - Zâmbind din iarbă (vol. II)

Epuizat din stoc
SKU
C183806
20.23 LEI
Pe scurt
"Cartea domnului Cornel Dinu, un om cu simţ epic, a avut un prim tiraj de 10000 de exemplare şi cred că asta spune totul despre acest fenomen numit fotbal!", declara Eugen Simion.
Prefata romanului a fost scrisa de Fanus Neagu, dar prezentarea oficiala a primei parti din autobiografia lui Cornel Dinu a fost facuta de insusi presedintele Academiei Romane, Eugen Simion.
"Cartea domnului Cornel Dinu, un om cu simt epic, a avut un prim tiraj de 10000 de exemplare si cred ca asta spune totul despre acest fenomen numit fotbal!", declara Eugen Simion cu un an in urma.
Partea a doua a romanului "Zambind din iarba" - "Jucand cu destinul” - scoate in evidenta intamplari la fel de "picante" din viata lui Cornel Dinu, din momentul in care a renuntat la cariera de jucator si a devenit antrenor secund la Dinamo. Autorul povesteste despre perioada de glorie a echipei din Stefan cel Mare, dar si despre hartuirea sistematica a Securitatii ceausiste, care l-a "exilat” pe la mai multe echipe din tara (Targoviste, Targu Mures, Galati). Partea a doua se incheie cu relatarea teribilelor evenimente din decembrie 1989, in care Cornel Dinu s-a implicat direct.
Mai multe informații
EdituraMinerva
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJucând cu destinul - Zâmbind din iarbă (vol. II)
Rating-ul tău