Jup, un pisoi de soi (vol. 14): Un pisoi cu maniere

în stoc
SKU
a258578
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
Jup si Simba isi vad linistiti de treburile lor de pisoi de soi, cand in casa vecina se muta doua domnisoare simandicoase. Misa si Gigi nu sunt niste pisici obisnuite, ele sunt de rasa. Seamana extraordinar de bine cu Jup si Simba, de fapt, dar au ceva in plus: maniere! Si ceva in minus: experienta in traiul la tara. Din fericire, cei patru se imprietenesc repede si decid sa se ajute intre ei, ca niste vecini cumsecade. Si iata cum Jup invata cele cinci reguli ale pisicilor de rasa - in cateva minute le-a si memorat. Cat despre regulile pisoilor de soi, hehe, Misa va trebui sa se straduiasca mai mult, ca nu sunt usoare!
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 978-973-341-518-3
Număr de pagini 30
Formatul cărţii 21 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJup, un pisoi de soi (vol. 14): Un pisoi cu maniere
Rating-ul tău

Jup si Simba isi vad linistiti de treburile lor de pisoi de soi, cand in casa vecina se muta doua domnisoare simandicoase. Misa si Gigi nu sunt niste pisici obisnuite, ele sunt de rasa. Seamana extraordinar de bine cu Jup si Simba, de fapt, dar au ceva in plus: maniere! Si ceva in minus: experienta in traiul la tara. Din fericire, cei patru se imprietenesc repede si decid sa se ajute intre ei, ca niste vecini cumsecade.

Si iata cum Jup invata cele cinci reguli ale pisicilor de rasa - in cateva minute le-a si memorat. Cat despre regulile pisoilor de soi, hehe, Misa va trebui sa se straduiasca mai mult, ca nu sunt usoare!