Jurnal de vindecare

în stoc
SKU
a259325
66.15 LEI
Pe scurt

Anxietate? Apatie? Indigestie? Gastrită? Artrită? Inimă frântă? Doliu? Frică? Angoasă? Sistem imunitar slăbit? Boli cronice sau autoimune? Deochi sau alte vampirizări energetice?

Toate semnifică și au la bază unul și același lucru – DEZECHILIBRUL. Și toate ne pot afecta semnificativ calitatea vieții. Așadar, mi-am propus ca în urma căutărilor mele să pot veni către tine cu o veste extraordinar de bună – toate acestea pot fi vindecate definitiv. Nu doar ascunse sub covor. Nu doar simptome mascate. VINDECAREA REALĂ există, pot mărturisi acest lucru din proprie experiență. Iar tot ceea ce am făcut a fost să ajung la rădăcinile problemelor cu care m-am confruntat. Să mă adresez tuturor ramurilor ființei mele dragi și complexe – să urmez o călătorie în toate profunzimile și misterele sale.

O vindecare REALĂ nu poate fi dobândită doar adresându-ne cauzelor fizice. Pentru că însăși ființa umană nu aparține doar planului fizic. Ci și cauzelor emoționale, mentale dar și spirituale. Pentru că toate sunt interconectate. Iar toți suntem interconectați.

Mai multe informații
EdituraIdeea Europeană
ISBN 9786066682992
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnal de vindecare
Rating-ul tău

Anxietate? Apatie? Indigestie? Gastrită? Artrită? Inimă frântă? Doliu? Frică? Angoasă? Sistem imunitar slăbit? Boli cronice sau autoimune? Deochi sau alte vampirizări energetice?

Toate semnifică și au la bază unul și același lucru – DEZECHILIBRUL. Și toate ne pot afecta semnificativ calitatea vieții. Așadar, mi-am propus ca în urma căutărilor mele să pot veni către tine cu o veste extraordinar de bună – toate acestea pot fi vindecate definitiv. Nu doar ascunse sub covor. Nu doar simptome mascate. VINDECAREA REALĂ există, pot mărturisi acest lucru din proprie experiență. Iar tot ceea ce am făcut a fost să ajung la rădăcinile problemelor cu care m-am confruntat. Să mă adresez tuturor ramurilor ființei mele dragi și complexe – să urmez o călătorie în toate profunzimile și misterele sale.

O vindecare REALĂ nu poate fi dobândită doar adresându-ne cauzelor fizice. Pentru că însăși ființa umană nu aparține doar planului fizic. Ci și cauzelor emoționale, mentale dar și spirituale. Pentru că toate sunt interconectate. Iar toți suntem interconectați.