Jurnalul Annei Frank (audiobook)

în stoc
SKU
AB000107/1
47.20 LEI
Pe scurt

"Jurnalul Annei Frank" este un audiobook in lectura Anei Ularu.

Anne Frank si jurnalul ei figureaza pe mai toate listele de excelenta ale veacului XX privitoare la personalitati si la carti - Cei mai importanti oameni ai secolului, Cele mai bune carti publicate in secolul XX, Operele literare definitorii pentru acelasi secol, ca sa numim doar cateva din multele topuri stabilite de specialisti, de ziaristi ori chiar de marele public.


Din 1947, cand s-a publicat pentru prima oara in Tarile de Jos, Jurnalul Annei Frank a fost tradus in peste 65 de limbi. S-a vandut in intreaga lume in peste 30 de milioane de exemplare.


La celebritatea Jurnalului au contribuit neindoielnic adaptarile sale teatrale si cinematografice, faptul ca a devenit materie de studiu in multe scoli din lume, ca a fost obiectul unor analize subtile, dar si tinta unor vehemente atacuri.


 "Era o tanara scriitoare minunata. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parca ai vedea, la viteza marita, un film cu un fat care capata brusc chip si incepe sa stapaneasca lucrurile... dintr-odata, descopera reflecţia, brusc, face portrete, schiţe de personaje, si iata lungi intamplari complicate, povestite atat de frumos, incat par sa aiba in spate zeci de ciorne. Si fara intenţia otravita de-a fi interesanta sau profunda. Este ea insasi... Ardoarea, spiritul care o anima, mereu activ, punand mereu lucrurile in miscare... E ca o surioara pasionala a lui Kafka, este fetita lui pierduta." (Philip Roth, The Ghost Writer)-„


 

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Memorii/Jurnale
Durată (minute) 107
ISBN 978-606-8102-76-4
Voce audiobook Ana Ularu
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul Annei Frank (audiobook)
Rating-ul tău