Jurnalul meu cu superputeri. Vol 1

în stoc
SKU
a250436
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
Am superîncredere în mine! S-a terminat ziua de școală și ai vrea să afli cum a fost pentru copilul tău? Ce emoții a simțit, ce lucruri noi a descoperit, ce i-a plăcut cel mai mult din ziua care urmează să se încheie? Ei bine, prin completarea împreună a primului volum din Jurnalul meu cu superputeri, puteți avea momentul vostru valoros de conectare la finalul fiecărei zi, când poți afla toate acestea și multe altele. Un exercițiu zilnic de 5-10 minute pentru completarea Jurnalului vă oferă prilej de jocuri și discuții.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-004-1
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul meu cu superputeri. Vol 1
Rating-ul tău

Am superîncredere în mine!

S-a terminat ziua de școală și ai vrea să afli cum a fost pentru copilul tău? Ce emoții a simțit, ce lucruri noi a descoperit, ce i-a plăcut cel mai mult din ziua care urmează să se încheie? Ei bine, prin completarea împreună a primului volum din Jurnalul meu cu superputeri, puteți avea momentul vostru valoros de conectare la finalul fiecărei zi, când poți afla toate acestea și multe altele.

Un exercițiu zilnic de 5-10 minute pentru completarea Jurnalului vă oferă prilej de jocuri și discuții.

Cum îl dezvoltă pe copilul tău?

- Își conștientizează emoțiile de peste zi prin măsurătorul de fericire
- Își cunoaște valorile și talentele care, dezvoltate în timp, pot fi transformate în superputeri
- Îl ajută să se accepte așa cum e, fără măști și comparații cu alți copii, să înțeleagă că e unic, valoros și iubit, încât să își lase culorile să strălucească și să aibă încredere în forțele proprii
- Își cultivă sentimentul de recunoştinţă asociat cu fericirea interioară în creierul copiilor
- Își dezvoltă creativitatea prin simpla scriere în jurnal când mintea descoperă noi idei și soluții.

Dacă te-ai întrebat prin ce sunt diferiți adulții care ajung la rezultate valoroase, vei observa că ei își dezvoltă din copilărie abilitățile pe care pune accentul acest Jurnal. Oferă-i copilului tău șansa de a crede în superputerile sale și distrați-vă cu fiecare pagină parcursă împreună!

„Știm ce înseamnă să-ți dorești să-ți ajuți copilul să aibă mai multă încredere în el, să-și cultive perseverența, să treacă mai ușor peste frustrări sau eșecuri, să se cunoască mai bine și să își exprime mai ușor gândurile și emoțiile. Și mai știm că toți părinții își doresc aceste lucruri pentru copiii lor. Din aceste motive am creat Jurnalele cu superputeri.”