Jurnalul unei mame. Ghid pentru cresterea copiilor pana la 3 ani

în stoc
SKU
a159881
79.00 LEI
Pe scurt

Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față. 
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com



Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit.
A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ, în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească.

Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față. 
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com



Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit.
A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ, în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Să fii sănătos
ISBN 978-606-588-977-4
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 18,60 x 24,40 cm
Tip copertă necartonata
Data apariției 2017
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul unei mame. Ghid pentru cresterea copiilor pana la 3 ani
Rating-ul tău