Jurnalul unui burlac II. Dragă Mihai

în stoc
SKU
a268443
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt

Mihai Bendeac ne dăruiește o carte neconvențional de sinceră. Scrisă pentru oamenii cu minte, nu pentru cei cuminți. Dedicată unei cauze nobile.

TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la Alexandru Obregia.

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303052083
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul unui burlac II. Dragă Mihai
Rating-ul tău

Pentru o CAUZĂ NOBILĂ: O carte pentru tine și un zâmbet pentru ei.

Mulțumită cărții scrise de Mihai Bendeac alături de mama sa, Emilia Bendeac, peste 235.000 euro au fost donați Spitalului Fundeni pentru a finanța renovarea secției de oncologie pediatrică.

Acum, Mihai Bendeac revine cu un nou volum mai sincer, mai autentic ca oricând, pentru a veni din nou în ajutorul celor care au cel mai mult nevoie de curaj. Astfel, toate fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenti de la Alexandru Obregia.

Prima carte scrisă complet nesupravegheat.

Ești gata să râzi în hohote alături de un maestru al comediei? După o carte scrisă sub ochiul grijuliu al mamei, Mihai Bendeac revine cu o nouă carte scrisă complet nesupravegheat și necenzurat, care nu este recomandată pudicilor sau celor care iau viața prea în serios.

Dragă Mihai este o carte fugită de acasă în care autorul și cititorii se întâlnesc și râd împreună de momentele tragi-comice pe care viața ni le oferă tuturor. În paginile sale, Mihai Bendeac răspunde scrisorilor primite după lansarea primei părți a Jurnalului unui burlac, intercalând printre răspunsuri un iureș de povești, momente și amintiri care îți reamintesc că există umor în orice situație, dacă te antrenezi suficient să îl observi.

Este un volum de o sinceritate copleșitoare, scris din dorința copleșitoare de a face bine, de a aduce bucurie cititorilor și speranță copiilor care trec pragul centrului medical Alexandru Obregia.

P.S. Dacă pudicii și cei care iau viața foarte în serios își doresc să facă o faptă bună, le recomandăm și lor cu drag această carte.