Kepler62. Cartea întâi: Invitația

în stoc
SKU
HU003386/1C
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt

Pământul nu mai e cum îl ştim, e suprapopulat şi secătuit de resurse. Ari, în vârstă de 13 ani, are grijă de fratele lui mai mic, Joni, care s-a îmbolnăvit de un virus necunoscut. Ca să le treacă timpul mai uşor, cei doi reuşesc să facă rost de Kepler62, cel mai nou şi mai misterios joc video, despre care se spune că este aproape imposibil de terminat. Nimeni nu ştie ce se întâmplă când treci la ultimul nivel sau, mai mult, dacă Kepler62 este doar un joc, sau o poartă spre altceva…

O aventură uimitoare e pe cale să înceapă.

Kepler62 – o serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.

Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7829-4
Traducător Andreea Niță
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsKepler62. Cartea întâi: Invitația
Rating-ul tău

Pământul nu mai e cum îl ştim, e suprapopulat şi secătuit de resurse. Ari, în vârstă de 13 ani, are grijă de fratele lui mai mic, Joni, care s-a îmbolnăvit de un virus necunoscut. Ca să le treacă timpul mai uşor, cei doi reuşesc să facă rost de Kepler62, cel mai nou şi mai misterios joc video, despre care se spune că este aproape imposibil de terminat. Nimeni nu ştie ce se întâmplă când treci la ultimul nivel sau, mai mult, dacă Kepler62 este doar un joc, sau o poartă spre altceva…

O aventură uimitoare e pe cale să înceapă.

Kepler62 – o  serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.

TIMO PARVELA (n. 1964) este cel mai cunoscut şi mai premiat autor finlandez contemporan de literatură pentru copii. Cărţile sale se află mereu în fruntea topurilor de vânzări, figurează în programa şcolară finlandeză şi sunt traduse în peste 30 de limbi.

BJØRN SORTLAND (n. 1968) este un scriitor  norvegian premiat, care a semnat de-a lungul carierei atât cărţi ilustrate, cât şi romane pentru copii şi adolescenţi. Cărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi.

PASI PITKÄNEN (n. 1984) este scriitor şi ilustrator de succes. Cărţile sale ilustrate au fost publicate în peste 30 de ţări. De asemenea, a lucrat la Rovio Entertainment ca ilustrator şi creator de personaje.