Krabat sau ucenicul vrajitorului

în stoc
SKU
a258006
42.42 LEI
Pe scurt
Roman distins cu Deutscher Jugendliteraturpreis Un elogiu adus libertatii si prieteniei, recunoscut ca o capodopera a literaturii germane. Ajunul Anului Nou a trecut, Boboteaza e aproape. Krabat, un cersetor de paisprezece ani, imbracat ca unul dintre Cei Trei Magi, calatoreste din sat in sat cantand colinde. Intr-o noapte viseaza unsprezece corbi si o voce ii porunceste sa se duca la o moara misterioasa. Fascinat, o cauta, o gaseste si se prezinta unde este chemat. In ciuda primirii stranii pe care i-o rezerva mesterul morar, incepe ucenicia alaturi de alti unsprezece baieti. In timpul saptamanii macina neobositi graunte, dar in serile de vineri maestrul ii initiaza in misterele Artei Secrete. Intr-o zi, sunetul clopotelor de la biserica si glasul unei fete cantand un cantec de Paste ii patrund in inima. lar el simte o dorinta noua, intensa: sa scape de mesterul vrajitor si de moara lui necurata.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Classic Yellow
ISBN 978-606-086-574-2
Traducător Gertrud Nicolae
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsKrabat sau ucenicul vrajitorului
Rating-ul tău

Roman distins cu Deutscher Jugendliteraturpreis Un elogiu adus libertatii si prieteniei, recunoscut ca o capodopera a literaturii germane.

Ajunul Anului Nou a trecut, Boboteaza e aproape. Krabat, un cersetor de paisprezece ani, imbracat ca unul dintre Cei Trei Magi, calatoreste din sat in sat cantand colinde. Intr-o noapte viseaza unsprezece corbi si o voce ii porunceste sa se duca la o moara misterioasa. Fascinat, o cauta, o gaseste si se prezinta unde este chemat. In ciuda primirii stranii pe care i-o rezerva mesterul morar, incepe ucenicia alaturi de alti unsprezece baieti. In timpul saptamanii macina neobositi graunte, dar in serile de vineri maestrul ii initiaza in misterele Artei Secrete. Intr-o zi, sunetul clopotelor de la biserica si glasul unei fete cantand un cantec de Paste ii patrund in inima. lar el simte o dorinta noua, intensa: sa scape de mesterul vrajitor si de moara lui necurata.