La drum cu Anne de la Green Gables. Caiet de lucru pentru vacanta de vara. Clasa a IV-a

în stoc
SKU
a256515
25.00 LEI
Pe scurt
Caietul de lucru pentru vacanța de vară – clasa a IV-a le face cunoștință elevilor care tocmai au încheiat anul școlar cu adorabila Anne de la Green Gables. Textele propuse îndeamnă la o lectură mai aprofundată a întregii povești, iar exercițiile de matematică devin mai atractive prin implicarea altor personaje din carte. Activitățile de învățare îi încurajează pe copii să-și antreneze imaginația și să-și exerseze competențele dobândite pe parcursul anului școlar, pentru a începe promițător clasa a V-a.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Caiete de vacanta
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-856-4
Număr de pagini 88
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLa drum cu Anne de la Green Gables. Caiet de lucru pentru vacanta de vara. Clasa a IV-a
Rating-ul tău

Caietul de lucru pentru vacanța de vară – clasa a IV-a le face cunoștință elevilor care tocmai au încheiat anul școlar cu adorabila Anne de la Green Gables. Textele propuse îndeamnă la o lectură mai aprofundată a întregii povești, iar exercițiile de matematică devin mai atractive prin implicarea altor personaje din carte. Activitățile de învățare îi încurajează pe copii să-și antreneze imaginația și să-și exerseze competențele dobândite pe parcursul anului școlar, pentru a începe promițător clasa a V-a.