La est de soare și la vest de lună • Regele Dragon

în stoc
SKU
a224256
24.50 LEI
Pe scurt
"Nimic nu poate schimba faptul ca am trait, am fost eu, chiar daca pentru atat de scurt timp" isi spune Barbellion "intr-unul dintre cele mai emotionante jurnale scrise vreodata". H.G. Wells, Raymond Queneau sau Emil Cioran erau fascinati de "Jurnalul unui om dezamagit". Autorul a fost comparat cu Joyce si Kafka. Cartea facea furori printre intelectualii romani din interbelic.

Va reuși Astrid să ajute prințul și să rupă vraja? Și ce se întâmplă cu Regele-dragon și fiii săi? Copiii vor descoperi cu siguranță bucuria lecturii alături de personajele din aceste două povești minunate.

În fiecare carte din colecția Învăț să citesc ușor veți găsi două povești diferite, ambele scrise cu majuscule, dar cu nivel de complexitate diferit. La finalul lor există întrebări de verificare a înțelegerii textului, iar cartea conține autocolante.
Prima poveste se adresează cititorilor începători, care deja nu mai citesc pe silabe, dar care au încă dificultăți să parcurgă un text lung fără stimulente atrăgătoare. Prin urmare, în locul cuvintelor ușor de ilustrat sunt pictograme, iar cuvintele de legătură și grupurile de litere sunt evidențiate.
Din a doua poveste lipsesc pictogramele, dar majusculele și evidențierile au fost păstrate. În josul paginii sunt întrebări legate de text.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Niculescu Kids
Ediția cărții II
ISBN 9786060561361
Traducător Ana Ionesei
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLa est de soare și la vest de lună • Regele Dragon
Rating-ul tău