La vie en rose cu Clody Bertola

în stoc
SKU
a264661
59.99 LEI
Pe scurt
,,Această carte fascinează pentru că e prismatică: asemenea unui cristal, actrița de geniu reflectă și în aceeaşi măsură e reflectată. Ludmila Patlanjoglu a refuzat și unitatea falsă a memoriilor, și continuitatea complezentă a monologului critic. Această carte ne cucerește pentru că e făcută din bucăți de viață și de teatru, de pasiuni private. Imaginea lui Clody Bertola continuă să rămână, pentru cei de azi, ca și pentru cei de mâine, angelică și enigmatică.” George Banu
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Yorick
ISBN 9786064316875
Număr de pagini 402
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLa vie en rose cu Clody Bertola
Rating-ul tău

,,Această carte fascinează pentru că e prismatică: asemenea unui cristal, actrița de geniu reflectă și în aceeaşi măsură e reflectată. Ludmila Patlanjoglu a refuzat și unitatea falsă a memoriilor, și continuitatea complezentă a monologului critic. Această carte ne cucerește pentru că e făcută din bucăți de viață și de teatru, de pasiuni private. Imaginea lui Clody Bertola continuă să rămână, pentru cei de azi, ca și pentru cei de mâine, angelică și enigmatică.”

George Banu

,,Ideea Ludmilei Patlanjoglu de a scoate o carte despre marea actriță Clody Bertola este extrem de prețioasă. Uitarea, implacabila soartă a slujitorilor scenei, este învinsă. Am fost fericit să citesc cartea, să fiu din nou alături de Clody, căreia îi datorez enorm ca actor, deoarece am avut onoarea să‑i fiu partener în multe spectacole.”

Victor Rebengiuc

..O carte care captivează prin scriitură și prin personajul Clody Bertola. Un model de dăruire și de devoțiune până la sacrificiu, pentru care viața se confunda cu teatrul. Clody oficia pe scenă. Fără asta nu se poate face Teatru Mare.”

Ion Caramitru