Labirintul rozelor

Epuizat din stoc
SKU
C129736
43.25 LEI
Pe scurt
În epoca elisabetană, oamenii vizionari cu idei îndrăzneţe trăiau vremuri periculoase. Eroul neştiut al acelei perioade este astrologul, filosoful şi matematicianul de geniu John Dee, omul care vorbea cu îngerii. Convins că omenirea nu este încă pregătită pentru ideile sale, în 1609, cu puţin timp înainte de moartea sa, şi-a tăinuit scrierile.
Încredinţate din mamă în fiică timp de şaptesprezece generaţii, aceste secrete au rămas ferecate, aşteptând momentul când vor putea fi scoase la lumină. În primăvara anului 2003, se stinge şi ultima descendentă a lui Dee, fiind nevoită să lase enigmatica moştenire unuia din cei doi fii. Îl alege pe Will, mezinul pasional şi înflăcărat. Singurele indicii sunt un pergament şi o cheie de argint, insotite de un mesaj sibilinic: "Pentru Will, când va ajunge ceva sau cineva - diferit de ceea ce este acum."

Încercând să dezlege ghicitorile şi să descifreze misterul, Will porneşte într-o periculoasă aventură pe tărâmul bătrânului continent. Dar nu este singurul aflat în căutarea adevărului despre Labirintul Rozelor... 
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Suspans
Ediția cărții I
ISBN 978-973-143-141-3
Traducător Ana-Veronica Mircea
Număr de pagini 576
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLabirintul rozelor
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!