Laboratorul micului geniu: Electricitate statica

în stoc
SKU
a236620
99.90 LEI
Pe scurt
Aceasta trusa stiintifica contine 15 experimente interesante pentru a intelege mai bine ce anume este electricitatea si cum se explica stiintific. Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
Mai multe informații
Varsta +7 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLaboratorul micului geniu: Electricitate statica
Rating-ul tău

Aceasta trusa stiintifica contine 15 experimente interesante pentru a intelege mai bine ce anume este electricitatea si cum se explica stiintific.

Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!

Copii vor invata tot ce trebuie stiut despre electricitatea statica si se vor bucura de trucuri si experimente uimitoare!

Ei vor fi introdusi in lumea fascinanta a atomilor invizibili care sunt in jurul nostru, unii cu particule electrice care creeaza electricitatea statica in anumite obiecte. Folosing curentul electric, vor efectua experimente interesante, cum ar fi separarea boabelor de sare si piper, lipirea unui balon de perete cu ajutorul electricitatii, contruirea farfuriilor zburatoare si a unui electroscop, ajungand chiar sa faca bilele din poilistiren sa danseze si multe alte experimente interesante.

In aceasta trusa gasesti toate cele necesare experimentelor prezentate, cu exceptia unor obiecte obisnuite de uz casnic. Contine si un manual clar, cu fotografii.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.