Laboratorul micului geniu: Minunea magnetica

Epuizat din stoc
SKU
a236621
Preț special 74.92 LEI Preț standard 99.90 LEI
Pe scurt
Aceasta trusa stiintifica contine 14 experimente interesante pentru a descoperi diferite tipuri de iluzii optice fascintante, si pentru a intelege de ce creierul nostru poate interpreta gresit anumite imagini. Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
Mai multe informații
Varsta +7 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLaboratorul micului geniu: Minunea magnetica
Rating-ul tău
Aceasta trusa stiintifica contine 14 experimente interesante pentru a descoperi diferite tipuri de iluzii optice fascintante, si pentru a intelege de ce creierul nostru poate interpreta gresit anumite imagini.
 
Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
 
Copii vor face cunostinta cu diferitele tipuri de magneti, inclusiv cu supermagnetul neodim sau cu celebra plastilina magnetica. In aceste cateva ore, ei vor mai invata sa construiasca o busola reala si chiar si un electromagnet.
 
In aceasta trusa gasesti toate cele necesare experimentelor prezentate, cu exceptia unor obiecte obisnuite de uz casnic. Contine si un manual clar, cu fotografii.

AVERTISMENT! Acest joc contine magneti! Magnetii se lipesc unul de altul sau de un obiect metalic; in interiorul corpului uman pot provoca accidente. Cereti imediat asistenta medicului in caz de inghitire. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.