Laboratorul micului geniu: Nisip hidrofob

în stoc
SKU
a236623
99.90 LEI
Pe scurt
Aceasta trusa stiintifica contine 10 experimente interesante pentru a descoperi calitatile fascinante ale nisipului hidrofob, precum si utilizarile sale. Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
Mai multe informații
Varsta +5 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLaboratorul micului geniu: Nisip hidrofob
Rating-ul tău
Aceasta trusa stiintifica contine 10 experimente interesante pentru a descoperi calitatile fascinante ale nisipului hidrofob, precum si utilizarile sale.
 
Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
 
Ei vor descoperi cum ne poate ajuta nisipul hidrofob in prevenirea dezastrelor naturale, cum putem obtine hartie hidrofoba, ce numim efect de lotus, dar si cum se formeaza nisipul colorat.
 
In aceasta trusa gasesti toate cele necesare experimentelor prezentate, cu exceptia unor obiecte obisnuite de uz casnic. Contine si un manual clar, cu fotografii.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.