Laboratorul micului geniu: Oglinzi magice

Epuizat din stoc
SKU
a236625
99.90 LEI
Pe scurt
Aceasta trusa stiintifica contine 13 experimente interesante pentru a descoperi lumea magica a oglinzilor din perspectiva lor stiintifica. Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
Mai multe informații
Varsta +5 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLaboratorul micului geniu: Oglinzi magice
Rating-ul tău
Aceasta trusa stiintifica contine 13 experimente interesante pentru a descoperi lumea magica a oglinzilor din perspectiva lor stiintifica.
 
Cu aceasta trusa copiii vor avea posibilitatea sa devina adevarati cercetatori pentru cateva ore si sa gaseasca raspunsuri la o serie de intrebari, chiar in propriul lor laborator!
 
Ei vor invata cum se contruieste un caleidoscop si vor participa la o serie de experimente, ca: Oglinda infinita, Fata care dispare sau Scrisul in oglinda.
 
In aceasta trusa gasesti toate cele necesare experimentelor prezentate, cu exceptia unor obiecte obisnuite de uz casnic. Contine si un manual clar, cu fotografii.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.