Leacuri contra evlaviei. Alte răspunsuri la aceleaşi întrebări

în stoc
SKU
a224144
43.00 LEI

O primă prezentare a acestei lucrări a apăruta la Paideia în anul 2018. Succesul acestui volum arată interesul deosebit al publicului pentru acele teme și mai ales pentru acel fel de tratare.

De aceea, autorul a stăruit în idee și a scris o nouă lucrare, pentru că, așa cum poate vedea ușor cititorul, continuă ideea primei lucrări.

Împărțirea este aceeași (I: Minora, II: Moralia, III: Theologica) iar multe teme sunt identice, pentru că sunt cele fundamentale și eterne: om, omenie, civilitate, progres, patriotism, credință. Dar ideile sunt noi și aprofundate, iar exprimarea – deși este specifică autorului – este mai clară, mai simplă și mai tranșantă decât în primul volum, autorul renunțând la unele subtilități, pentru că a constatat că i-a derutat pe unii cititori. Dar fermitatea, spontaneitatea și incisivitatea au rămas aceleași, pentru că acestea au fost apreciate cel mai mult – se pare – de către cititori. Având în vedere interesul pentru prima publicație și succesul indiscutabil, autorul e convins că publicul va recepta la fel și această publicație și, poate, și altele următoare.

 

Alba Iulia,

29 martie 2021

Mai multe informații
EdituraPaideia
ISBN 9786067484441
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLeacuri contra evlaviei. Alte răspunsuri la aceleaşi întrebări
Rating-ul tău