Leadership adaptiv. De la soluții tehnice la schimbări adaptive

în stoc
SKU
C212681
43.34 LEI
Pe scurt

Este foarte important, chiar esențial, să dobândești aptitudinea (sau practica) de a conduce oameni - o aptitudine care poate fi formată și perfecționată.

Citind aceasta carte, veti invata:


Diagnosticarea - cum sa intelegeti mai bine sistemul in care va aflati; cum sa identificati interesele diferitelor grupuri; cum sa descoperiti mecanismele care stau, in realitate, la baza comportamentelor - cum sa dati numele elefantului aflat in incapere…


Mobilizarea - cum sa va puneti ideile in actiune; cum sa re-cadrati interpretarile uzuale ale oamenilor; cum sa va extindeti autoritatea informala; cum sa orchestrati gestionarea conflictelor.


Reflectia - cum sa va recunoasteti propriile loialitati si sa le stabiliti prioritatile; cum sa descoperiti ce tolerati si ce nu; cum sa va identificati rolurile si sa aflati cat de ampla e autoritatea dumneavoastra.


Conexiunea - cum sa va impletiti propriile aspiratii cu scopurile de leadership; cum sa atacati problemele dificile si propriile deficiente; cum sa-i inspirati pe oameni, vorbindu-le din inima.


Cresterea - cum sa treceti dincolo de autoritatea formala prin leadership; cum sa va creati si extindeti propria retea de sprijin; cum sa cresteti


Sunteti lideri intr-o companie unde frustrarea si stresul sunt prezente? In care erorile sau oboseala, aparteneta lipsa de implicare, isi fac simtita prezenta? Atunci probabil aceasta carte este pentru dumneavoastra. Liderii de business, in ultimii ani, au trebuit sa faca fata unor provocari legate de incertitudini, ambiguitati, dezechilibre cu care nu erau tocmai obisnuiti.

Mai multe informații
EdituraBMI
ISBN 9786069332009
Traducător Tatiana Chera
Număr de pagini 576
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLeadership adaptiv. De la soluții tehnice la schimbări adaptive
Rating-ul tău