Legea atractiei. 50 de exercitii practice pentru a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti

în stoc
SKU
a244295
34.00 LEI
Pe scurt
Ce e in interior, se manifesta si in exterior, ne spun toti marii maestri spirituali. Cu alte cuvinte, atragem situatiile, persoanele, lucrurile si experientele care reflecta ceea ce se petrece inlauntrul nostru. Virgile Stanislas Martin ne arata ca multe dintre gandurile obisnuite sunt rezultatul unei programari sau conditionari cristalizate in urma educatiei pe care o primim, transpusa sub forma de convingeri limitative. In general, este vorba despre presupuneri care ne determina sa avem o viziune asupra lumii in care domnesc teama, rusinea, vinovatia, penuria, ceea ce genereaza nevoia de a ne forta sa ne controlam viata pentru a ne incadra in norme.
Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
Ediția cărții I
ISBN 978-606-970-754-8
Traducător Florentina David
Număr de pagini 136
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLegea atractiei. 50 de exercitii practice pentru a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti
Rating-ul tău
Ce e in interior, se manifesta si in exterior, ne spun toti marii maestri spirituali. Cu alte cuvinte, atragem situatiile, persoanele, lucrurile si experientele care reflecta ceea ce se petrece inlauntrul nostru.
 
Virgile Stanislas Martin ne arata ca multe dintre gandurile obisnuite sunt rezultatul unei programari sau conditionari cristalizate in urma educatiei pe care o primim, transpusa sub forma de convingeri limitative. In general, este vorba despre presupuneri care ne determina sa avem o viziune asupra lumii in care domnesc teama, rusinea, vinovatia, penuria, ceea ce genereaza nevoia de a ne forta sa ne controlam viata pentru a ne incadra in norme.
 
Cele 50 de exercitii practice nu sunt tehnici pentru obtinerea de bunuri materiale, ci o invitatie de a trai in acord cu sinele nostru superior si de a atrage in viata noastra iubirea.

Formator, coach, hipnoterapeut si autor, Virgile Stanislas Martin este specializat in gestionarea stresului si a anxietatii, dar si in terapia iertarii. Cartile sale, cu un pronuntat accent practic, sunt concepute sa ajute cititorii sa isi rezolve probleme emotionale dintre cele mai profunde.