Legende mari pentru cei mici. Tânărul Fionn

în stoc
SKU
a249955
30.00 LEI
Pe scurt
Este cel mai mare războinic al Irlandei, o figură legendară care i-a fascinat pe copiii din toate timpurile. Dar cine a fost cu adevărat Fionn Mac Cumhaill? Cum a fost el pe când era doar un copil? Inspirat de un vechi manuscris din secolul al XII-lea, scriitorul Ronan Moore îl readuce la viață pe tânărul erou într-o serie de aventuri tumultoase. Îndrăznețul Fionn fuge de când se știe de inamicii tatălui său, care și-au pus în cap să-l ucidă. Iscusința și curajul de care dă dovadă eroul îl vor ajuta de fiecare dată. Însoțește-l prin toată Irlanda și descoperă faimoasele mituri celtice ale Somonului Înțelepciunii și Dragonului din Tara.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
ISBN 9789734737109
Traducător Cătălin Georgescu
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLegende mari pentru cei mici. Tânărul Fionn
Rating-ul tău

Este cel mai mare războinic al Irlandei, o figură legendară care i-a fascinat pe copiii din toate timpurile. Dar cine a fost cu adevărat Fionn Mac Cumhaill? Cum a fost el pe când era doar un copil?

Inspirat de un vechi manuscris din secolul al XII-lea, scriitorul Ronan Moore îl readuce la viață pe tânărul erou într-o serie de aventuri tumultoase. Îndrăznețul Fionn fuge de când se știe de inamicii tatălui său, care și-au pus în cap să-l ucidă. Iscusința și curajul de care dă dovadă eroul îl vor ajuta de fiecare dată. Însoțește-l prin toată Irlanda și descoperă faimoasele mituri celtice ale Somonului Înțelepciunii și Dragonului din Tara.