Leul buclucas

în stoc
SKU
a224444
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Cum te simți când, în loc de leul fioros pe care ți l-ai dorit să-l primești cadou de Crăciun, te pomenești cu un biet șoricel? Puțin dezamăgit, poate? Da, poate, dacă nu cumva șoricelul se dovedește a fi la fel de periculos ca un leu înfuriat. Cel puțin pentru vecinii neștiutori...
Nu ești curios să afli întreaga tărășenie?


„Dar să vedeți ce catastrofă! Nu veți crede ce-am pățit! ...
Eram în curte și răsfoiam plictisit cartea de limba română, când aud mare gălăgie, țipete, vase sparte în curtea vecinilor. Mă ridic și mă uit peste gard. Doamna Mimi, vecina noastră, era urcată pe un scaun și striga în gura mare. Era vară, ferestrele deschise, se vedea foarte bine.
Era foarte speriată, de parcă o atacase un leu. Pisica dumneaei alerga prin casă spărgându-i bibelourile de porțelan, vesela, în vreme ce dumneaei striga ca din gură de șarpe:
― Șoarecele, vaaii, prinde-l, Fifi, prinde-l!”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094425
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLeul buclucas
Rating-ul tău