Lieselotte cauta o comoara

în stoc
SKU
a231259
50.00 LEI
Pe scurt
Cartea ilustrata pentru copii expune o poveste savuroasa despre curioasa vacuta Lieselotte, care, asemenea piticilor, se afla in continua descoperire. Personajul incepe o aventura buclucasa dupa ce gaseste o bucata de hartie misterioasa in geanta postala. Intuitia ii spune ca harta indica o comoara ascunsa. Impreuna cu prietenii sai, Lieselotte porneste pe urmele indiciilor. Unde este ingropata comoara si ce contine? Citeste povestea alaturi de puiul tau si aflati deznodamantul surprinzator.
Mai multe informații
EdituraKatartis
Ediția cărții I
ISBN 978-606-967-722-3
Traducător Andreea Stanescu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 24 x 31 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLieselotte cauta o comoara
Rating-ul tău

Cartea ilustrata pentru copii expune o poveste savuroasa despre curioasa vacuta Lieselotte, care, asemenea piticilor, se afla in continua descoperire.

Personajul incepe o aventura buclucasa dupa ce gaseste o bucata de hartie misterioasa in geanta postala. Intuitia ii spune ca harta indica o comoara ascunsa. Impreuna cu prietenii sai, Lieselotte porneste pe urmele indiciilor. Unde este ingropata comoara si ce contine? Citeste povestea alaturi de puiul tau si aflati deznodamantul surprinzator.

O fabula pentru copii plina de umor si intamplari bizare. Lieselotte reprezinta un tipar ce scoate in evidenta spiritul de explorator al copiilor, dar si abilitatea de a coopera in cadrul unei echipe.

Textul scurt, dar cuprinzator le explica celor mici, printr-un limbaj prietenos, care sunt indiciile si drumul pe care animalele trebuie sa il urmeze pentru a gasi comoara.

Vizualul cartii este redat in imagini atent detaliate, aceasta tehnica reprezentand amprenta personala a autorului Alexander Steffensmeier. Cei mici se bucura de un spectacol de ilustratii mai mult sau mai putin specifice traiului la ferma, precum un flamingo care isi petrece timpul cu gainile sau o broasca-pianist.