Lieselotte sta la panda

în stoc
SKU
a231257
Preț special 37.51 LEI Preț standard 50.00 LEI
Pe scurt
Cine s-ar fi gandit ca simpla livrare a corespondentei poate fi dificila? Cartea ilustrata pentru copii le prezinta acestora traiul de la ferma intr-o viziune umoristica. Lieselotte este o vacuta aparte. Ea isi iubeste foarte mult fermiera si ajunge sa se comporte asemenea unui caine de paza. Hmm, cine ar putea perturba rutina lor? Este chiar postasul, pe care vacuta noastra adora sa il sperie de fiecare data cand acesta vine in vizita. Satul fiind de atitudinea lui Lieselotte, acestuia ii vine o idee minunata. Parcurge alaturi de cel mic povestea si aflati finalul total neasteptat.
Mai multe informații
EdituraKatartis
Ediția cărții I
ISBN 978-606-967-719-3
Traducător Andreea Stanescu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 24 x 31 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLieselotte sta la panda
Rating-ul tău

Cine s-ar fi gandit ca simpla livrare a corespondentei poate fi dificila?

Cartea ilustrata pentru copii le prezinta acestora traiul de la ferma intr-o viziune umoristica.

Lieselotte este o vacuta aparte. Ea isi iubeste foarte mult fermiera si ajunge sa se comporte asemenea unui caine de paza. Hmm, cine ar putea perturba rutina lor? Este chiar postasul, pe care vacuta noastra adora sa il sperie de fiecare data cand acesta vine in vizita. Satul fiind de atitudinea lui Lieselotte, acestuia ii vine o idee minunata. Parcurge alaturi de cel mic povestea si aflati finalul total neasteptat.

Textul este scurt, iar replicile sunt incadrate perfect pe pagina, oferind detalii despre fiecare scena. Limbajul plin de umor starneste rasul piticilor si ii determina sa descopere si restul aventurii.

Unicitatea acestei carti este data de ilustratiile speciale, inspirate de amintirile personale ale autorului Alexander Steffensmeier. Realizate in totalitate manual, ele surprind tot felul de detalii ciudate, precum o insecta pe skateboard sau diferitele expresii hilare ale vacutei.