Lieselotte sta treaza

în stoc
SKU
a231256
50.00 LEI
Pe scurt
Ca în fiecare seară, fermiera le citește animalelor o povestea de noapte bună. După ce toată gașca de la fermă pică într-un somn adânc, Lieselotte se cuibărește și ea în grajd. Dar nu poate pune geană pe geană. Se sucește pe toate părțile, începe să țopăie și chiar își face o baie caldă. Fără rezultat, însă. Cum pot toți ceilalți să doarmă profund și ea nu? Așa că, îi vine o idee hazlie...
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069677230
Traducător Andreea Stanescu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 23 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLieselotte sta treaza
Rating-ul tău

Ce învățăm din Lieselotte stă trează?

Povestea amuzantă pentru copii ne arată câte peripeții se pot întâmpla atunci când aceștia nu pot dormi.

Ca în fiecare seară, fermiera le citește animalelor o povestea de noapte bună. După ce toată gașca de la fermă pică într-un somn adânc, Lieselotte se cuibărește și ea în grajd. Dar nu poate pune geană pe geană. Se sucește pe toate părțile, începe să țopăie și chiar își face o baie caldă. Fără rezultat, însă. Cum pot toți ceilalți să doarmă profund și ea nu? Așa că, îi vine o idee hazlie.

Haosul creat de Lieselotte poate descrie perfect o noapte din viața unui copil. Pe lângă faptul că este o lectură distractivă pentru pitici, cartea oferă și o morală importantă. De multe ori, cei mici nu pot adormi pentru că se simt singuri sau povestea de dinainte de culcare le stimulează prea mult imaginația.

Textul și replicile hilare îi ajută pe pitici să pătrundă cu ușurință în lumea lui Lieselotte. Cartea este recomandată pentru lectura de noapte bună a copiilor, deoarece în poveste nu apar creaturi neprietenoase sau periculoase.