Lightlark

în stoc
SKU
a261167
49.00 LEI
Pe scurt
Ce faci dacă ești o vrăjitoare născută fără puteri? Dacă ai de apărat un regat care se destramă, apăsat de un blestem ancestral? Dacă trebuie să participi la o serie de jocuri letale, împreună cu cinci vrăjitori atotputernici? Cum îți salvezi regatul fără să-ți pierzi viața? Isla Crown, tânăra stăpână a regatului Săbăticiei, este hotărâtă să reușească, indiferent care va fi prețul pe care va trebui să-l plătească, indiferent cine îi va sta în cale.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051109
Traducător Diana Morarasu
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLightlark
Rating-ul tău

După un secol, insula Lightlark va găzdui din nou Centenarul, jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor şase regate. 

Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei.

Cine va supraviețui și cine va muri? Regulile sunt confuze, şi misterul pare să se adâncească pe măsură ce jocul periculos al Centenarului creează mai mult suspans.

Fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Fiecare regat suferă în urma câte unui blestem diferit, dar în egală măsură de devastator. Dar poate cel mai crud blestem este cel care bântuie regatul Săbăticiei - tărâmul seducătoarelor blestemate să-i ucidă pe cei de care se îndrăgostesc.

Iar Isla Crown, tânăra stăpână a regatului, este hotărâtă să câștige jocul Centenarului și să le curme suferința supuselor sale, chiar dacă pentru a reuși va trebui să mintă, să înşele, să trădeze şi să fure.

Un singur lucru îi complică planurile: iubirea. Pentru că o Sălbăticiune nu are voie să se îndrăgostească.